Kako zmagati poker turnirjev na spletu

reže ne bo spin

Dnevni denarni fantasy mesto DraftKings je postavljeno $41 mio eur v svoji zadnji tveganega financiranja krog, ki prinaša celotne zunaj naložbe do $75m kako zmagati poker turnirjev na spletu.

Glavni investitor je bil trgovec banka Raine Skupine reže ne bo spin. "Vsak dan fantazijski športi predstavlja ogromno prostora za rast v več milijard dolarjev svet fantazijskih športih, Raine in je zadovoljen, da vodi to investicijo krog za DraftKings," je dejal John Salter, partner z banko reža je divji zahod.
"DraftKings ima sedež optimalno kombinacijo vrhunske tehnologije, široko industrijo znanja in globoko lojalnega uporabnika, ki so osnova za nadaljnje pritisni in njeno vodilno vlogo v tem prostoru in veseli smo, da partner z njimi, saj še naprej širiti." Boston-na podlagi start-up načrte za uporabo denarnih razširiti svojo paleto izdelkov in trženje doseči zlato. Jason Robins, izvršni DIREKTOR in soustanovitelj DraftKings, je dejal: "To je prelomni teden za DraftKings indonezija. Pričakujemo, da bo rast v tekmovanju velikosti in različnih naprej zaklepanje ne bo odprlo.
Veselimo se nadaljnjega preoblikovanje industrije prek tehnoloških inovacij in večje in še bolj zanimive natečaje, cementiranje naš položaj kot najboljša destinacija za vsak dan v fantazijskih športih." Novice je odražajo hitre rasti v dnevne fantazije industriji, ki Forbes dejal, je bil "nemogoče prezreti" . ESPN Revije editor-in-chief Čad Millman pred kratkim trdil, da je dnevna fantasy igre za denar, so bili na srečo vsi, ampak ime zaradi količine denarja, spreminjanje roke in neposrednosti rezultatov. reža za zmagovalce je na beau rivage..