Zakaj ram reže 2 in 4

zakaj je dal vročo poker v guinnessovo

Obsodbah, je prišel tudi z izrekom globe v višini AUD$1,7 milijona eur ($1.34 milijona eur), ki Krono zajeti zakaj ram reže 2 in 4.

O ' connor in štirje drugi Kitajski državljani, ki delajo za Krono, ki so načrtovane za javnost o avgust 12 zakaj je dal vročo poker v guinnessovo. "Ni diskreten." Številne casino podjetja, ki imajo od takrat začasno njihov VIP oddelki ciljanje na Kitajskem, vendar kljub temu za high roller prihodki, ki se je začelo vrniti v Macau kot Jinping je protikorupcijske kampanje zdi, da lahkoto. zakaj poker je treba nezakonito. Kitajska nedvomno je šlo razmeroma lahka na Krono Občinah zaposlenih zakaj rotorja reže so nazobčane.

Namesto, Kitajska zaračuna O ' connor in drugih, ki imajo nižje kriminal "v zvezi s promocijo iger na srečo," ki je dal 10-mesečnem obdobju poker pkv depozit pulsa 10000. Del O ' connor je obsodbe mandatov, ki se je takoj zapustiti Kitajsko.Čeprav Krono nisem komentar na bližnjem sprostitev delavcev, medicinsko osebje bo del O ' connor je prijeten party Down Under poker pkv bri na spletu 24 ur.