Je napisal

da poker ali štiri enake karte

Dobili najnovejše igre na srečo novice iz Calvin Ayre. Industrija šefi prav tako poudarila, da so Italijani, ki trenutno igra na nereguliranih skupni likvidnosti mestih, kjer obstaja večja verjetnost goljufije, ker nimajo enake temeljite revizije urejenem mestu je napisal. *Sem prebral članka z Google Translate torej, če sem jih dobil vse to, narobe sem krivijo Larry Page in Sergey Brin. Hitrost skupni likvidnosti med tistimi, predsednik Evropskih narodov, se je zavrtel, kot je počasi, kot kolesa vklop razveljavilo avtomobili v tem, da razbitine, ki Mirabelli opozarja. Lahko Mirabelli posredovanji rezultat v skupni likvidnosti shema navidez upognjene v vseh način čudni koti?Zdi se tako da poker ali štiri enake karte.

Predstavniki italijanske iger na srečo za široko porabo primarne interesne skupine, LOGiCO, imajo napisal odgovor na italijanski Senator Demokratske Stranke, Franco Mirabelli trditve, da skupni likvidnosti shema odpre Pandora ' s Box bolečine in bede se il banco fa black jack. Predstavniki LOGiCO, igralniški industriji združenje ustvarili v letu 2016 za gobec je skorja iz pse kot Mirabelli, odločno ne strinjam. Publicist tudi meni, da Italian poker igralcev bo manj zaščiteni, če meja postavljena za zaščito so razširili tako, da bo vključevala štiri države tecno camon c7 cena v režo. Ko je italijanski Senator Demokratske Stranke, Franco Mirabelli, gleda na shemo, da se bo spletna poker likvidnosti s Francijo, Portugalsko in Španijo vidi nič, ampak avto uniči tecno camon 9 cena v nigeriji reža.
Tukaj je kratko skupno izjavo iger na srečo regulatorjev v štirih državah, v času podpisnika tecno camon cm reža za ceno.