Poker straneh pravno v utah

kaj vig stojalo za igre na srečo

Online stave za izmenjavo Betfair Group Plc, je nastavljena za povečanje dobička za več kot 50% z novo določeno kvoto športne stave načrt, po Numis vrednostnih Papirjev poker straneh pravno v utah.

Betfair ponuja določen kvote stav poleg svoje izmenjavo stave za povečanje izbira v aprilu 2012. V opomba za vlagatelje, analitik Ivor Jones je poročalo, da so izjavili, da je to upal, da bi povečali svojo prevlado v komercialne športne stave. Stvari, ki so videti zelo dobro za največji svetovni stave izmenjavo skupine, ki so imele prihodke povečala za 6,2% nad njihovo 2010 tretjem četrtletju £77.0 milijonov eur, v Marcu tega leta kaj vig stojalo za igre na srečo. Jones je dejal: "Če Betfair je prišel, da prevladujejo športne stave s fiksnimi kvotami, na enak način se trenutno prevladuje splošno športne stave, potem ima potencial, da več kot dvakrat skupine dobička." To je pravica, je rekel dvojno!Dodal je:"izračuni so zelo špekulativna kaj vig pomeni v igre na srečo.
Nov sistem bi naj Betfair izkoristiti prednosti, ki jih ponuja določen kvote stav, kot so večja izbira, prejšnje stave in več več stav." V juniju, Betfair je rekel, da je razvoj "integrirani" športne stave izdelek, ki bo omogočala, da ponujajo več stav v igrah in drugih stav. Za tiste med vami, ki niste že vemo, Betfair je stavni izmenjave omogočajo strankam, da stavo pred seboj, namesto proti hiši, kot pri tradicionalnih stavnice, kot so William Hill Plc in Ladbrokes Plc kaj variance pomeni v poker. Novica prihaja manj kot teden dni po tem, ko Betfair sprosti oglas dokazuje, da svoj poleg živih prodajalca mize, nekaj, kar je začetek postala vsakdanja na vseh igralnih mest kaj variance v poker pomeni.

Dobili najnovejše igre na srečo novice iz Calvin Ayre .