Brezplačno trojni diamant reže ne prenesete

ki peni reže so najboljše izplačil

"Prepričani smo, da (IGT) bo stoke širše industrije vprašanjih, povezanih z nastankom manjše industriji konkurenti in s tem povezanih vplivov na ravni absolutnega povpraševanja in cen mogoče doseči industrije večji igralci," je dejal brezplačno trojni diamant reže ne prenesete.

Družba je prav tako povedal, investicijske skupnosti je bil znižanjem davčne 2014 smernice za prilagojeni dobiček na delnico iz razponu od $1.28 v razponu od $1 do $1.10 ki peni reže so najboljše izplačil. Delnice IGT zaprta na $13.62 sredo na New York Stock Exchange, dol $1.23, ali 8.28 odstotkov. Credit Suisse gaming analitik Joel Simkins je dejal konkurentov ", so verjetno lizanje svoje zarebrnice" na priložnost za krajo stran trgu in celo nekaj IGT talent katere poker čipi so vredna denarja.

To kupil DoubleDown za $500 milijonov eur v letu 2012. Morgan gaming analitik Joe Greff je dejal mnoga vprašanja, ki jih navaja IGT se zdi, da je določeno podjetje. Finančni direktor Janez Vandermore dejal, družba je vedno iščejo načine za prodor na vrednost.. Bally Technologies je bil dol $1.42, ali 2.20 odstotka, na New York Stock Exchange), da zaprete na $63.62; Večpredstavnostna Igre je bil dol $1.67, ali 5.99 odstotkov, zapiranje na $16.20 na Nasdaq Globalni Izberite in Znanstvenih Igre, Družbe, ki ima v lasti režo za kavo WMS, padla 52 centov, ali 3.57 odstotkov, zapiranje na $14.04 na Nasdaq. "Prepričani smo, da to je samo del zgodbe," McGill je dejal katere poker app je najboljši.

"Zdi se, da IGT je počasi izgublja delež prodaje izdelkov in se še naprej spopadajo z novimi konkurenčnimi pritiski v svoje igre operacije segment, na vrhu regionalne iger na srečo prihodki šibkost," Greff, je dejal. Druga gaming oprema ponudniki čutil prelivanja učinek.