Polna hiša v poker pomeni

"Po svetu, na esports občinstvo pričakuje, da dosežejo 443 milijonov gledalcev, v letu 2019, do 12% od 395 milijonov eur, v letu 2018." Poročilu, ki ga je Goldman Sachs kaže, da do leta 2022, esports viewership v ZDA bo daljša od vse večje tradicionalne atletske lige razen NFL. Skupna edinstveno igralci naš model klici za (~6.5 m) je del predvidene velikosti svetovne esports fan skupnosti do leta 2020.
V ZDA, igre na srečo podjetja in profesionalne športne franšize podobno, so dobili na esports boom polna hiša v poker pomeni. To je zadnji znak, da je tradicionalni igralni podjetja, ki so videti, da tapnite v novo, hitro rastoč segment trga s športnimi stavami .

Prvi esports staviti na Vrtu Stanje je bilo dano na MGM Resorts International je Borgata v Atlantic City, z stavitelj dajanje navzdol 100 evrov na Ekipo G2, da se domov krono v League of Legends svetovnega prvenstva, odvija ta vikend v Parizu. Esports je še en pot za video igre rasti, kot dva milijona ljudi pretočili finale Fortnite Svetovnega Pokala," je dejal Svetovni X, ponudnik trguje na borzi skladi (Etf) polna hiša le gana poker. Oglaševalci in večjih omrežjih, kot so ABC, NBC, ESPN, in TBS so ob obvestilo o esports trend, too.
Igralniških podjetij in države, ki želijo izkoristiti v esports prihaja v času hitre rasti za industrijo. Podatki nakazujejo, pridobivanje, da slika ne bo težko polna hiša ali naravnost zmago v poker.
Pred tremi leti, skupni znesek, ki stavijo na globalni esports tekmovanja je bila $5,5 milijarde eur kaj se je zgodilo. "Medtem ko je naše osnovno primeru za skupni znesek, ki stavijo okoli esports v letu 2020 ($za 12,9 mrd eur) zvoki vzvišeni, pogoje, ki so potrebni za doseganje navedenega ravni ročaj so pravzaprav zelo skromen," je v skladu z Eilers & Krejcik da je bandit reže.