Texas hold ' em in omaha poker pokerist mod apk

texas hold ' em poker bonus prost online

Azijske online casino igre distributer QTech Igre je zdaj menda v upanju, da razširijo svoje pritožbe po plačilu je nerazkritih količino za nakup kontrolnega deleža v švedski video igralni razvijalec Snowborn Igre AB. Glede na poročilo iz Azije Iger na srečo Kratek, QTech Igre izkušeni triple-mestno rast v lanskem letu in se je začel leta 2018 s podpisom število distribucijskih poslov, medtem ko premiering vrsto novih orodij, vključno z njegovo prijazno do mobilnih naprav QT Igrajo vloge, ki so bili zasnovani za izboljšanje zmogljivosti in hitrost njenega igre platformo texas hold ' em in omaha poker pokerist mod apk.

Azija Gaming Kratko poroča, da je to zadnje sporazum pomeni, da so vse nove video sloti je razvil v Stockholmu, ki temelji Snowborn Igre AB so na voljo za QTech Igre " strank na ekskluzivni podlaga, ki bo omogočala ti, da zadovoljijo različne okusa potrošnikov v številnih ozemelj po vsej Aziji. Jonas Alm, Izvršni Direktor za QTech Igre, menda opisal svoje podjetje, je pridobitev kontrolnega deleža v Snowborn Igre AB kot "naslednja faza" v svoj načrt, da postane "največji ponudnik digitalne zabave v Aziji v prihodnjih nekaj letih pred navaja, da je še vedno "zelo aktivno" v iskanje dodatnih manjših razvijalci iger dodati, da je "razvoj QTech družine".

"Snowborn Igre AB je trenutno dajanje končna dotakne svoje prvotne igre na srečo portfelja, kar ne dvomim, bo izkazalo, zelo uspešen," je po poročanju preberite izjavo iz Alm texas hold ' em poker bonus prost online. "Veseli smo, da bodo skupinsko delo z Snowborn Igre AB, glede na njen ključ-oseba-evidenco za iznajdljivost v to arena." Za njegov del, Magnus Palmstierna Eckhell, Izvršni Direktor za Snowborn Igre AB, menda izjavila, da je kombinacija svojega podjetja vsebine z distribucijo storitve QTech Igre nastavljena na obrazec "knockout kombinacija' texas hold ' em & omaha poker pokerist download. Je domnevno poleg tega je razglašeno, da njegovo podjetje prihajajoče igre bo služila kot "odlično dopolnilo", da njen novi partner platforme in olajšanje "naša rast v neizkoriščen trgi" kako izračunati pot odds v poker. "Mi smo vedno bili nameri za zaposlitev najboljših kadrov na planetu, ne samo v Nordics," menda preberite izjavo iz Eckhell. "Partnerstvo z QTech Igre je razširitev, ki izjava o poslanstvu. Sedaj imamo večino partner, katerih distribucijskih področje lahko olajšajo naše prehod v vodilnih studio, powered by state-of-the-art tehnologijo in ekipa, katere strast in predanost so le ujema z našo lastno.".