Kaj se šteje za pat roko v poker

kaj se šteje za mehko 17 v blackjack

Južna Afrika je na srečo regulatorji so bili začasno dali sami, se postavlja in ki potujejo v stilu davkoplačevalca niti centa, po minister nadzoruje njihovo vedenje kaj se šteje za pat roko v poker. Obrvi so bili izraženi v zadnjem mesecu, ko celotno članstvo v Nacionalni iger na Srečo Odbor (NGB) je predal svoje hoja knjige z malo javno pojasnilo. Beseda kmalu razširila, da NGB je zabeležena letni proračunski primanjkljaj ZAR4m (US $361k), ki ima prave polovico svoje ZAR 33m proračun za stroške osebja. V petek, Minister za Trgovino In Industrijo Rob Davies ravnala v skladu z zahtevo za Trgovino in Industrijo Portfelja Odboru predložiti pisno poročilo o opustitve. Davies se imenuje opustitve a "previdnostni" premikanje po prejemu domnevnih članov upravnega odbora "ni za preprečevanje nezakonitih, zaman in potratno odhodki" in dajanje podjetja računov v računu, ne da bi obvestil minister, pristojen za finance kaj se šteje za mehko 17 v blackjack.

Druge obtožbe Davies počutil upravičeno preiskave vključujejo nezakonito zaposlovanje, krajo dokazni material, "zastraševanje/ustrahovanje/neupoštevanje z ustavo/čarovnica-lov" in "očitno poškodovana dejavnosti v zvezi z Nacionalnimi Centralnimi Elektronski Sistem nadzora." Demokratična zveza (DA) MP Dean Macpherson je izdala izjavo, ki razkrivajo, da NGB odbor je povečala svoj plačali za 46% med 2013-14 leto, v obdobju, v katerem je tudi preživel ZAR 2.7 m ($244k) na potovanja, vključno z ZAR 1.4 m na konferenci na Norveškem igre na srečo vstajanje iz nadzora. S preiskavo odbora dejavnosti še zdaleč ni končana, ampak kazenski pregon lahko še pride, če direktorjev prstnih odtisov so dejansko ugotovljeno, vsem kekse. Istega portfelja odbor je trenutno razmišlja, Južne Afrike nove spletne igre na srečo, obračun, ki je bila dana, naj to pomlad in DA je za trgovino in industrijo shadow minister Geordin Hill-Lewis igre na srečo sadja stroji za prodajo.

Predlog zakona je Q1 leto 2015 za izvajanje, ki je plemenito, vendar na koncu obsojeni na razočaral, z ali brez motečega iskanje novih NGB članov upravnega odbora igre na srečo iz psihološkega vidika. Dobili najnovejše igre na srečo novice iz Calvin Ayre tournoi poker casino salies du salat.