Best online gambling poker app

ki ureja igre na srečo

Envisioning pozitiven rezultat na Christie v NCAA primeru zdaj velja za Vrhovno Sodišče Združenih držav, športne stave rešitve inovator SBTech je napovedal podpis strateškega partnerstva z online gaming dobavitelja programske opreme GameAccount Omrežja. Licenco za igre na Srečo Komisija v Združenem Kraljestvu, SBTech so navedli, da se ukvarjajo bodo videli oskrbe svoj pravi denar športne stave storitve GameAccount Omrežja stranke, s sedežem v zda preko povezovanja z GameStack enterprise software platforma bi morala naroda najvišje sodišče razveljaviti trenutni Poklicni in Ljubiteljski Športni Zakona o Varstvu (PASPA) prepoved kasneje v letu.
London-na podlagi GameAccount Omrežja dobavlja več kot 70 kopenskih igralnice v Združenih državah ob desetih v Evropi, ki je ključ v realnem denar online iger na srečo rešitve, ki ustvari letnih prihodkov prehiteli 8 milijard ameriških dolarjev, medtem ko SBTech je odgovoren za športne stave platformo, ki je razglašene za "prinaša konkurenčno prednost in hitre rasti" za stranke best online gambling poker app. Richard Carter, Izvršni Direktor za SBTech, opisano strateško partnerstvo kot "logično", ki bo omogočala njegovo podjetje, da "hitro uvesti' svojih inovacij obilice zda igralnice. Je razglasil, da upa, posel bo vodilo, da njegovo podjetje sodeluje z GameAccount, da poravnajo na prvi online in kopenskih športne stave v državah, kot so Pennsylvania in New Jersey. "GameAccount Omrežja je licencirana [in] zaupanja vreden partner za več kot ducat zda casino subjektov in je opremljen z edinstveno intelektualne lastnine in dokazano evidenco pri zagotavljanju in rastočih Internetnih iger na srečo podjetij v Združenih državah amerike," se glasi izjava, s Carterjem ki ureja igre na srečo.

SBTech podrobno, da je prevrnil PASPA bi lahko privedlo do priložnosti, v Združenih državah amerike športne stave trgu vredno presegajo $6 milijard do leta 2023 v severna irska. Partnerstvo z GameAccount Omrežna mesta obe podjetji sta v "močna", da izkoristijo take predvidene možnosti. Za njegov del, Dermot Smurfit, Izvršni Direktor za GameAccount Omrežja, izjavil, da je bil "veseli", da razglašati se ukvarjajo z SBTech ki ureja igre na srečo v veliki britaniji. Je podrobno, da več svojega podjetja American stranke je že vprašal za " pregled, nabavo in podporo dostave,' online in kopenskih športne stave rešitve, ki bi lahko takoj izvajati bi morala PASPA, ki bo razveljavljena ki ureja igre na srečo v avstraliji. "Smo izvedli dolgotrajen skrbnosti proces v Evropi opredeliti prednostne športne stave partner, ki temelji na njihovih tehničnih zmogljivosti, zda dovoljenj ustreznost, sposobnost integracije neopazno z [naše] enterprise programsko platformo in dovršenost svojih upravljanih športne storitve," se glasi izjava, s Smurfit..