Kaj pomeni dvojni ali split pomeni v blackjack

kaj pomeni dvojno ali nič ne pomeni v igre na srečo

Združeno KRALJESTVO in Irska sportsbook operaterja William Hill je napovedal odhod sedanji predsednik Gareth Davis, z veljavnostjo od 2 kaj pomeni dvojni ali split pomeni v blackjack. aprila 2018. Trenutno Športne Informacije Services Limited (SIS), CEO, Roger Devlin, bo postal novi predsednik imenuje William Hill z učinkom od 1. februarja 2018, šolanja SIS po devetih letih.
William Hill je za 19,5% delničar v SIS. Devlin je prej delal kot izvršni, neizvršne in predsednik v več kotirajo na borzi, in trenutno služi kot predsednik vodi objave operaterja in brewer Marston je PLC. Devlin je tudi trenutno neizvršni direktor Nogometne zveze in že zasedenih vloga predsednika pri zasebnih gaming operaterja in razvijalec Gamesys od leta 2006 do 2016 kaj pomeni dvojno ali nič ne pomeni v igre na srečo.
Ki plačuje dolžno spoštovanje do odhodnega Davis, Gospod Roy Gardner, Starejši, Neodvisno Direktor William Hill je dejal: "V imenu Odbora rad bi tudi ob tej zgodnji priložnost in se zahvalil Gareth Davis za njegove velik prispevek in obveznosti do Skupine v zadnjih sedmih letih."Gareth izkušenj, energije in obveznosti so bili zelo koristi William Hill, kot smo si prizadevajo za nadaljnjo rast podjetja na spletu in v mednarodnem merilu, in za zagotavljanje naše strategije rei sitae režo depozit pulsa tanpa kosov minimalno 10rb. Veselimo se sodelovanja z njim v prihodnjih mesecih in želja se mu je tudi za prihodnost."Odhodni William Hill predsednik Davis je dodal: "sem zelo užival moj čas na William Hill in sem zadovoljen podjetja je na močne temelje, še naprej raste in ima sedež strateške pozicije na ključnih mednarodnih trgov rei sitae režo depozit pulsa brez kosov najnovejšo. I bo tesno sodeloval z Rogerjem Devlin v prihodnjih mesecih uvesti mu je, da je podjetje, preden sem korak navzdol, kot je bilo načrtovano, in želim si, Roger vse najboljše za svojo prihodnost, na kateri je veliko podjetje."William Hill je novi bodoči predsednik imenuje Devlin, je komentiral: "William Hill je podjetje in blagovno znamko, imam zelo občudoval v mojih let, v sektor za prosti čas in v zadnjem času kot Predsednik SIS.
Zavedam se, da obstajajo tako neposredne izzive na naslov za industrijo in velike, srednje in dolgoročne možnosti za Skupino, in veselim se sodelovanja z Philip Bowcock, njegove vodstvene ekipe in Uprave, da poda nadaljnji napredek za Skupino in delničarjev.".