Igre na srečo dobitke in izgube irs

igre na srečo dobitke in izgube na 1040

By predstavitev vsebine iz studii, ki ponujajo različne sloge in vrste iger, Microgaming je sposoben zagotoviti režo trgu z večjo raznolikost in ciljno usmerjene vsebine, družba je dejal igre na srečo dobitke in izgube irs.
Playboy™ Gold je 6-kolut 100 linijami in bonusno, ki ima soigralec gostitelji Audrey Allen in Raquel Pomplun in ponuja nove funkcije, ki vključujejo Jumbo Bloki, Kolo Bonus in Match Bonus igro. Design Vodi za Trojno Rob Studios, Brendan Walton, " je rekel, "Po našem studiu je uspešno začela na LEDU 2018, zelo smo ponosni, da razkrijejo Playboy™ Gold, naš prvi uradni igro, sprostitev v novi Trojni Rob Studios blagovne znamke, izključno za Microgaming igre na srečo dobitke in izgube na 1040.
V nedavni objavi novice, Višji Podpredsednik Iger na srečo in na Lokacijo, Zabava na Playboy Podjetij, Valerie Golson, je dejal, "To partnerstvo je proizvedena v Playboy Zlato ena izmed najbolj razburljivih iger na srečo izkušnje za igralce, ki smo sodelovali pri na datum igre na srečo dobitek 1040 linija 21. V respin način, ki je sprožila bonusno Jumbo Blok širi polnjenje center koluti, daje igralcem še večje so možnosti, da bi zaslužili nagrade charles mesta ras in reže za delovna mesta. Igra je polna zanimivih novosti, ki bodo zagotovila veliko vznemirljivih priložnosti za zmago, dopolnjeno z visoko kakovost grafike, da posojajo za bogate igranja charles mesta ras in reže.

Poleg tega, medtem ko v Match Bonus igri, nagrade so lahko zgrajene z igralci in lahko izberete svoj način, v 10-kratni množitelj za iskanje ujemanja Playmates, ki so skriti za Playboy™ Zlato je zlato kart charles mesta ras in rež v živo dirke. Mi smo tako navdušeni za svet, da bi videli, Playboy Zlato." V osnovno igro, igralce, ki zemljišče polno Jumbo Blok featuring Playmates bodo nagrajeni instant denarne nagrade, multiplikatorji ali respins charles mesta ras in reže odprta.