Buffalo zlato revolucije režo stroj

buffalo zlato revolucije režo zmaga

NAS iger na srečo uživala svoje najboljše leto doslej, snemanje komercialnih iger na srečo prihodki nad $40bn prvič, po AGA Članice Članice poročilo za leta 2017 buffalo zlato revolucije režo stroj.
Skupaj 20 komercialni casino članice izkušeni prihodkov poveča, in videl več 360,000 ljudje, ki delajo, plačujejo več kot $17bn plač, ugodnosti in nasveti buffalo zlato revolucije režo zmaga. Igre na srečo se je izkazalo, da je treba veliko za državami, kot davčnih prihodkov iz komercialnih iger na srečo davek hit $za 9,2 milijarde eur nad 460 igralnice po vsej državi buffalo zlato spletni igralni avtomat. Maryland je imel najboljšo prihodki odstotno rast, za leto, kot so prihodki, je skočil na $1.6 milijarde evrov, a na prejšnje leto povečala za 34%, z odpiranjem Nacionalnih Pristanišče, ki odražajo del, ki povečujejo kako zmagati denar off igralni avtomati.
Oklahoma videl, 10-odstotno rast prihodkov, kot dveh igralnic je bilo dovoljeno, da odprta 24 ur na dan, in Ohio, zda in Italija videl zapis prihodek $za 1,7 mrd eur in $164m oz kako zmagati denar v igralnici. Od štirih članic poročanja nižjih prihodkov znaša v letu 2017, West Virginia videl steepest odstotne drop-off, kot so prihodki, se je zmanjšalo za 5%, delno navzdol do povečane konkurence iz sosednjih držav. kako zmagati denar na 888 poker.