Najboljše plačuje reže v lake charles

zmanjkuje denarja v poker

Nova Delitev Zasnovan, da Izpolnjujejo Potrebe Dobavitelji, Proizvajalci, Izvajalci, in Regulatorji Zunaj Severne Amerike SAN GWANN, Malta (januar 2017) – po vsem Svetu standardi-nastavitev organizacija Gaming Standards Association (GSA) je ustvaril novo Malta na osnovi oddelek, ki se bo osredotočil na bolje služi regionalne potrebe dobavitelji, proizvajalci, na spletu in na kopnem subjektov, in regulatorji izven Severne Amerike. Naši člani imajo zdaj možnost, da se pridružijo GSA pod NAMI pristojnosti ali Evropske pristojnosti." "GSA ima izredno evidenco, in njihovo delo je vplival na razvoj, delovanje in predpisi v vsakem kotičku industriji iger na srečo najboljše plačuje reže v lake charles. Dobili najnovejše igre na srečo novice iz Calvin Ayre zmanjkuje denarja v poker. GSA Evropi Združenje uradno začenja na prihajajočem LEDU Popolnoma Gaming tradeshow v Londonu, in udeleženci so vabljeni, da obiščete GSA je stati ND6-A za več informacij. L), Znanstveni Igre International (SGMS), & Sega Sammy Mest, Inc teče vzmeti casino zgornjega jezera ca. Medtem ko zagotavlja prepotrebno Evropsko usmerjenost, GSA Evropi ponuja članom številne pomembne koristi, vključno s: • Evropski pravni pristojnosti, • Članstvo ravni in izdatke, ki so enaki tistim, GSA (ZDA), • Sodelovanje na GSA Odbor za upravičene članstvo ravni • Sodelovanje v vseh odborih za upravičene članstvo ravni • Evropski bodo člani so vhod v GSA je globalno strategijo in usmeritev Za zagotavljanje neprekinjenega poslovanja in dosego njenih ciljev, GSA, zdaj sestavljena iz GSA Aziji, GSA Evropi in GSA NAS, bodo še naprej ednini Predsednik in upravni Odbor.

Zdaj, z ustanovitvijo GSA Evropi, bomo lahko zasije še svetlejši pozornosti na razvojne, operativnih in regulatorne zahteve za to bogato in raznoliko del industrije," Označi Tempo je dejal. GSA Predsednik Peter DeRaedt je dejal, "GSA Evropi poudarja naše priznanje in zaveza, da raste Evropske članstvo.

Pridružite se GSA kot član danes in se pridružite GSA na LinkedIn, Twitter in Facebook čevlji s posameznimi toe reže. GSA je zelo navdušena, da razglasi dolgo časa GSA član upravnega odbora in igralnih veteran Znamke Počasneje kot GSA Evropi je Generalni Direktor, ki temelji na Malti, da vodi truda v Evropi.