Najboljše mesto za spletne igralniške igre;

kako izbrati režo stroj

Dobiček je prišel kljub temu, da se enakomerno nalivu dežja, v soboto, ki so potisnjeni na progi udeležbe na nič boljši kot osmi-najboljše iz zgodovine skladb. TwinSpires' ročaj na nadstrešek dirki povečal za 18% do $24.6 m.

ESPN poročali, da je Wynn Las Vegas stavitelj zbrali zajetno $150k nagrado po dajanje navzdol $500 staviti na Upravičiti, v nasprotju od 300-1 pot nazaj v februarju.Še večji plač je bilo zbranih z neznani ženska iz Austina, Teksas, ki natančno parlayed zmagovalci Derby Dan Dirke 8-12 najboljše mesto za spletne igralniške igre;. Prisotnih več kot pet-dnevni dogodek boljše 7% na nekaj več kot 375k. CDI poročali, da je vse-vir vložke na Derby Dan skrilavca hit $225.7 m, do 8% več kot leta 2017 je zapis $209.2 m. Izberi 5 vložek v višini 18 koncu vrnil velikega $1.43 m, rezultat, ki je Retama Park, Texas skladbo tiskovni predstavnik se imenuje "ni bil mogoč." Dobili najnovejše igre na srečo novice iz Calvin Ayre. CDI DIREKTOR Bill Carstanjen je dejal, da pričakuje teden se je dejavnost, ki se bo odražalo v podjetju, Q2 prilagojeni dobiček ", da odražajo še en rekord z $11-do-$13m rasti več kot lani." CDI ni samo ena štetje svoje Derby dolarjev kako izbrati režo stroj.

Za Derbi Teden, skupne stave ročaj bila višja za 9%, da zapis $311.2 m kako izbrati igralni avtomat v casino. Vse-vir vložke na šotoru pred dirko je bil tudi do 8% v zapis $149.9 m. Stave na 2018 Kentucky Derby horserace nastavite nove zapise za operaterja Churchill Padce, Inc (CDI), medtem ko resno bogatijo nekaj srečo dirko bettors kako izbrati igralni avtomat zaklepanje. V soboto, 144th Kentucky Derby nastavite nove zapise za vložke na splošno Derby Dan programa in na dan šotoru pred samo dirko, ki je videl stave najljubši Utemeljitev živijo do svoje predhodni obračun za dodelavo z udobno robu dva-in pol dolžine.