Ne

na srečo zlomil hitro

ynn Občinah Ltd je imenoval Stephen Cootey v vlogo, glavni finančni direktor, v skladu z regulativnim polnjenje iz podjetja ne. Imenovanje je učinkovito takoj.r Cootey nadomešča Matt Maddox kot finančni direktor na srečo zlomil hitro.
Maddox, bo ostala na položaju predsednika.ynn Občine niso zagotovile razlog za spremembo CFO.r Cootey bil podjetja, višji podpredsednik in blagajnik download poker face lady gaga mp4. On bo obdržala tiste pozicije, družba je dejal v izjavi.e pridružil Wynn Občinah je bilo v januarju. Pred tem je delal kot višji podpredsednik za podjetniške finance za Las Vegas Sands Corp download poker obraz živo texas holdem.
r Cootey letno osnovno plačo se bo US$625,000 plus letni bonus, ki ga lahko doseže 100 odstotkov svoje osnovno plačo.ynn Občinah poročali v začetku tega meseca da je njena neto prihodki za prvo četrtletje leta 2014 so bili US$1.51 milijarde evrov, največ za 9,8 odstotka iz leta v leto prej. Rast je bila posledica je za 14,2 odstotka prihodkov poveča iz svoje Macau operacije download poker ft tzy panchak. Wynn Občinah je matična družba Macau-temelji na igre na srečo operaterja Wynn Macau Ltd. frau sem ruleta 9 buchstaben.