Lahko obdržite dvig v texas holdem

lahko obdržite dvig v poker

Online iger na srečo goljat, GVC Gospodarstev, je poročalo 17% medletno rast neto iger na srečo prihodki za dvanajst mesecev, ki vodijo do konca leta 2017 lahko obdržite dvig v texas holdem.

V celoti finančno vložitvijo za leto, družba je pokazala neto iger na srečo prihodki od €925.6 m ($1.14 bn) premagal €794.3 m, da je družba, obračunanih v času 2016 lahko obdržite dvig v poker. Polno leto prihodki povečali za 16% na pro forma osnovi iz leta 2016 slika €772.9 m, do leta 2017 visoko €896.1 m lahko obdržite podvoji vaš vložek v blackjack.
Medtem ko čisto EBITDA registriranih trdne rasti 40% iz leta v leto narašča €239.5 m od prejšnjega leta 2016 pro forma skupaj €170.5 m. Prilagojeni dobiček pred obdavčitvijo povečal za gigantsko 182% iz leta v leto med 2017, ki se dviga na višini 178.7 m z neto dolgovi pa se zmanjša od 2016 skupaj €121.1 m navzdol €108.6 m preprost način. Vrtanje navzdol v posameznih oddelkov, neto iger na srečo prihodki od športnih blagovnih znamk povečal za 20% v primerjavi z 2016s pro forma številke, z neto iger na srečo prihodki od iger na srečo blagovnih znamk znotraj skupine rising za 12% med 2017 da bi denar igre na srečo. V izjavi sprosti z rezultati, Kenneth Alexander, GVC Gospodarstev, predsednik UPRAVE dejal: "GVC doseči znatne količine v letu 2017 in kot te številke dokazujejo, smo dostavljenega materiala vrednosti iz bwin.stranka prevzema."To je še posebej prijeten, da smo bili sposobni proizvajati takšne močne rezultate ob istem času kot zaključek integracije bwin.stranka in stalne povečati našo ponudbo izdelkov."Pozitivne številke pride dan, ko udeleženci poseben letni skupščini GVC Gospodarstev delničarji večinoma glasovali o odobritvi predlagane prevzem Ladbrokes Korale, z njihovo nasprotje številke v Ladbrokes Koralni tudi daje svoje soglasje k pripojitvi enostaven način za zmago na avtomatih. Navajanje tega in podjetje je pridobitev strategije, Aleksander dodal: "Naša glavna trgih ponujajo privlačne možnosti za rast, toda zavedamo se tudi priložnost, ki so jih naša lastniška tehnologija ustvariti znatne sinergije z M & A enostaven način za zmago online casino.

pomen geografske diverzifikacije je tudi ključni dinamično glede na razvijajoče se regulativni ozadje."S tem pridobitev Ladbrokes Koralni Skupina predstavlja vznemirljivo priložnost, ki združuje industriji vodilni na spletu in na drobno blagovnih znamk preprost način. Tam bo veliko trdega dela, ki je pred nami, vendar smo prepričani, da GVC bo prinesel še enkrat." kako zmagati na ruleti stroj.