Je as 1 ali 11

v poker

V prizadevanju za zbiranje tuji valuti iz nekaterih njegovih premožnejši državljani, vlada Severne Koreje se je menda začelo omogoča tudi-off rezidenti če želite staviti na izid konjske dirke potekalo na novo jahanje objekt, ki se nahaja v bližini Pjongjangu je as 1 ali 11. Glede na poročilo iz Reuters novice storitev, se Mirim Jahanje Klub potekala ustanovni konjskih dirk izpolnjujejo v nedeljo z dirko v kinodvoranah, starejši od dvanajst dovoljeno staviti na jockeys prek žrebanje-vrsta sistema z uporabo tujih valut, kot so Združene države amerike dolarjev in Kitajski renminbi v poker. Novice, storitev, je pojasnil, da Severni Korejci, ko tvegali do treh let zapora za igre na srečo pa nova konjskih dirk politika se je začela z režimom voditelj Kim Jong-Un, vrsto mednarodnih sankcij, vezane na Azijskih naroda opravljanju jedrskega orožja začeli ugriz je igralni avtomat fiksno razmerje. Navajajo Severna Koreja je v lasti države, je korejska Centralna Televizijskih in koreje Centralne Tiskovne Agencije Reuters poroča, da je več sto gledalcev obiskali prvič v zgodovini konjskih dirk dogodek na Mirim Jahanje Klub za gledanje dirk, ki sodelujejo večinoma sivo-beli konj, ki je že dolgo uporablja kot propaganda simbol za odločanje Kim družino je as 1 ali 11. Severna Koreja menda že ima tujec, le za igralnice v Pjongjangu, kot tudi v posebni ekonomski coni, deluje s Kitajsko blizu severnega mesta Rason v blackjack.
V Mirim Jahanje Klub je nekdanjega vojaškega usposabljanja center, ki je bil predstavljen v letu 2013 skupaj s sedmimi outdoor, jahanje tečaji ob paviljonu, restavracije in savna ko bodo pozornosti 29 casino odprta. "Kim je bil pritisk za vanity projektov, tematski park, nebo resort in jahanje klub zavoljo da podpirajo ljudske blaginje, ampak je njihov pravi namen je bil, da zaslužite tuji valuti," Na Jeong-Ne iz Severne Koreje, Industrijo, Gospodarstvo Raziskovalni Inštitut v Seulu, Južna Koreja, menda povedal za Reuters ko bodo športne igre na srečo se pravno v zda.
Novice storitev so poročali, da je Mirim Jahanje Klub poleg tega ima notranji usposabljanja objekt, kot tudi stabilen približno 120 konjev, ki so tuji turisti lahko vožnjo za do eno uro po plačilu vhod stane okoli $35 ko bodo športne igre na srečo start v illinoisu. Reuters razmišljal, da ta naboj lahko tako nizko, kot $10 za Severno korejski državljanov, čeprav je ta še vedno bi dal takšne izkušnje, ki so izven dosega večina povprečnih delavcev spletne igre na srečo. "Zdi se, da večje povpraševanje po takih dejavnosti za prosti čas med Severni Korejci kot razlika med bogatimi in revnimi je bila širitev," Na menda povedal za Reuters. prepovedan v zda.