Dva plus dva poker prizorišča

dve mavrica šest obleganje strat ruleta

"Oni so žično za to, oni gradili za to.
Ampak namesto, face off za pokal v končni, obe ekipi sta srečanje v petek v v četrtfinalu showdown dva plus dva poker prizorišča. "Mi smo prihajajo proti najboljši ekipi na svetu, edini pritisk, ki ga imamo, je, da proizvajajo dobre rezultate." Nedavni zgodovini med obema stranema daje prednost Franciji, kot tudi dve mavrica šest obleganje strat ruleta.

"To je velika igra, in igralci vedeli, da," je dejal Ameriški trener Jill Ellis. Toda zda so si prizadevale v 2-1 zmago nad Španijo, medtem ko je Francija, potreben dodaten čas, da se rezultat lastnega 2-1 zmago proti Braziliji dusk till dawn poker turnir nottingham. Upam, da je to velik in noro. Vendar to ni zmanjšalo hype, za kaj bi lahko bilo eno izmed najbolj pričakovanih športnih dogodkov v letu. Kdor se premika, bodo morali soočiti prepričani, Anglija ekipe, ki je premagala Norveška 3-0 v svoje v četrtfinalu tekmo v četrtek. "Ko boste prišli gor proti zda ni pritiska, prav nasprotno," Diacre je povedal novinarjem v pre-tekmo na novinarski konferenci.

Medtem ko je opoldne petek začetni čas bi lahko oslabilo ocen lokalno v zda, tam je še vedno vse možnosti, da ZDA vs Francija tekmovanju lahko so bolj izpostavljeni kot katera koli druga ženska nogomet igra v zgodovini. Ne boste prišli v NAS program in se skriti v senci – prideš in si v središču pozornosti takoj." Zda ima več big game izkušnje – država je že osvojil Women ' s World Cup trikrat, in se brani prvak – in Francija ima dodano tlak igrati pred domačo publiko dusk till dawn poker urnik.