Cena moči banke v režo

premagal reže na igralnic

William Hill NAS želi državni regulatorji, da imajo moč, da razveljavi tehnične napake, kot napaka, ki je privedel do FanDuel plačevati po tem, ko igralec je bil netočne kvote.
Stavnica poslal pismo, ki je ta teden na Nevada Gaming Control Board (NGCB), ki zahteva spremembe v predpisih, za ta namen. V pismu napisal, da je NGCB, zahteval: "...revizijo, ki omogoča Stol za uporabo diskrecijske pravice v odpravo stavah, kjer očitno je prišlo do napake; na primer, z očitno napačnih cen. To bi rešili situacijo, ki se je zgodil pred kratkim v New Jersey, kjer ima operater izda staviti na nogometni tekmi, po ceni, ki je bila očitno napačna."William Hill Splošno Zagovornika Sylvia Tiscareno pričal na torek sestanek NGCB cena moči banke v režo. Ona je pojasnil William Hill je zahtevo glede državne moči, da odstopi napake je bil poziv iz prejšnjega notranje razprave premagal reže na igralnic. Tri-oseba plošča prisotni na sestanku odločili, da pregled vhod iz Tiscareno in druge zainteresirane strani, preden odločitev premagal casino igralni avtomati. V FanDuel napaka videl kvoto 750-1 dal za igro med Denver Broncos in Oakland Raiders, ko bi morali so bili določeni na 1-6.
FanDuel ni bil prisiljen izplačati, ampak se namesto tega odločili, da to storite pretepanje prodajalcu na blackjack. Upravljavec je imel prisotnost v Nevadi, saj 2012 in teče blizu 100 kopnem lokacijah po vsej državi..