Charlestown dirke in reže za delovna mesta

yahoo fantazijski nogomet režo inju

Boljšo skupno je opravil nakup vseh delnic v Ribacka Skupino AB, za pristojbino v višini 30 m ($34.2 m) charlestown dirke in reže za delovna mesta. Polovica pristojbina se plača v gotovini ob zaključku posel, eur 6m, ki bodo plačane v Maju leta 2019, bodisi v denarju ali navadnih delnic v Boljšo skupno in preostali €9m, ki bodo plačane v letu 2020 obravnavi določenih dogovorjenih merilih uspešnosti yahoo fantazijski nogomet režo inju. Ribacka pričakuje, da ustvarjajo več kot €6m leta 2018, s operacijski plače (EBITA) več kot €5 m yahoo fantazijski nogomet rezerve režo inju.
Jesper Søgaard, predsednik UPRAVE Boljšo skupno, je dejal: "mi Smo resnično veseli, širitvi naše stališče na švedskem trgu pred prihodnjih uredbe yahoo fantazijski nogomet ir reža. Z močno mrežo blagovnih znamk na švedskem trgu, vključno z speltips.se, Ribacka Skupina je zelo primerna za Boljšo skupno."Jesper Ribacka, Ustanovitelj in DIREKTOR Ribacka Skupine, je dejal: "V imenu jaz in moja soustanovitelj Ribacka Skupine, sem z veseljem sporočamo, naš pridobitev s strani Boljšo skupno.

Ker 2012, smo zelo trdo delala za izgradnjo močne blagovne znamke v švedskem trgu in, kar je najpomembneje, močna ekipa, da nam pomagajo, da postanemo uspeha." pravilo št bonus casino yab.