Kocke reže ruleta & šport

kako dobiti brezplačno čipov na zynga poker

Belgijske oblasti so preiskavo obtožb, da je več deset lokalni policisti, ki so uporabili zasebnih državljanov osebne podatke za registracijo spletnih iger na srečo računov. V soboto, Belgijski news vtičnico Het Nieuwsblad poročali, da je na desetine uradnikov na Antwerpen Policije so bili v preiskavi za uporabo zasebnih državljanov, podatkov, za odpiranje spletne igre na srečo, računov, pri čimer uradnikov, da obidejo pravila, ki prepovedujejo policije s vključevanje v takšne dejavnosti kocke reže ruleta & šport. V chicanery je bil menda razkril iz nepovezane sonde v obtožbe, da nekatere Antwerpen policisti, ki so bili extorting denar iz nezakonitih priseljencev. Sonde odkrili, da en sodelavec je naredil več bančne transakcije z online iger na srečo mesta.Še kopati nepokrite podobnih plačil za približno 30 častnike na Antwerpen Policije, ki menda vpletena v spletnih iger na srečo iz svoje policijske pisarne v delovnem okolju ur kako dobiti brezplačno čipov na zynga poker.
Belgijski Gaming Komisije (BGC) direktor Peter Naessens povedal, lokalnih medijev, da nekateri uradniki občasno stavijo zneskov ", ki presega povprečno mesečno plačo," kar pomeni, da se aktivnost ni bila "zgolj rekreativno." Še huje, ti funkcionarjev online iger na srečo računov – je dejal, da se število v sto – je bil uveden z imeni in nacionalne registracijske številke naključno člane splošne javnosti, odpiranje teh uradnikov, da potencialni stroški identitete, goljufije kako iger na srečo mesta bi denar. Belgijski zakon prepoveduje policija, sodni izvršitelji, notarji od iger na srečo v igralnicah ali prek spletne igre na srečo, spletnih strani. Svoje nacionalne registracijske številke s tem pogojem, da se spletne igre na srečo mest, da bi blok svojo sposobnost za odpiranje računov z igrami na srečo strani. Je Antwerpen tiskovni predstavnik Policije so opozorile, da preiskava je bila, "je še v povojih" in da se je število častnikov, ki so se pravzaprav igrali na spletu bi bilo "veliko manjše." Ne glede na to, tiste, ki jih je ugotovljeno, da je kršil zakon ", se mora soočiti s posledicami." Obseg sonda, ki se lahko širi, saj Naessens opozoril, da preiskava začetne ugotovitve predlagal, da "to ni samo problem v Antwerpnu." Naessens predlagal, veliko policistov ostanejo nevedni pravil, prepovedi jih od iger na srečo kako dobiti dober poker.

Spletne igre na srečo, je strogo pod nadzorom v Belgiji, z online licence zahteva, da partner z Belgijsko kopnem operaterja veliko dela reže civ 6. V BGC ohranja črni seznam neodobreno mednarodne spletne subjektov in je šel tako daleč, da finančno kaznovanje Belgijski igralce, ki imajo dostop do neodobreno strani veliko dela režo civ 6. Dobili najnovejše igre na srečo novice iz Calvin Ayre.