Kako dobiti dober poker

veliko dela reže civ 6

Tekkorp Digitalni Pridobitev Corp je predstavila svoje načrte, da postane javno podjetje, potem ko je naznanila ceni svoje prvo javno ponudbo kako dobiti dober poker. Zasebne in javne investicijske družbe, ki deluje v okviru digitalne športnih in industriji iger na srečo, je cena svojo prvotno ponudbo na $250m, vrednotenje vsaka enota na 10 evrov.
Se delnice, ki kotirajo na Nasdaq Trga Kapitala, in bo začel trgovanja od oktobra 22, v oknu simbol 'TEKKU' veliko dela reže civ 6. Vsaka enota je nastala enega Razreda navadna delež in eno polovico enega zamenjati za prijetje, ki pravico vlagateljev za nakup enega navadnega delež na $je 11,5 na delnico.

Tekkorp pričakuje ponudbo, da zaprete 26 veliko dela režo civ 6. oktobra veliko delo pisni obliki reže civ 5. Prazen, preverite, družba je bila ustanovljena leta 2019 nekdanji Znanstveni Igre, ki je hčerinsko podjetje SG Digitalni DIREKTOR Matt Davey, da učinek združitve, sredstvo pridobivanja ali podobne poslovne združitve v gaming industriji. Investicijska družba je omenila tudi, da Jefferies LLC, ki deluje kot njena knjiga-tek manager, in ki jo je izdal zavarovateljev 45-dnevni možnost nakupa do $je 3,75 m dodane enote, da pokrivajo več-allotments, ki bo na voljo po ceni prvo javno ponudbo. veliko dela režo civ 5.