Kakšna je verjetnost

da bo celotno hišo v poker

V Macau in Sands China Omejeno odvisno podjetje casino upravljavec Las Vegas Sands Corporation, ki ima menda prenovljene skupne storitve sporazuma, ki jih ima s svojo velikanski Ameriški staršev. Glede na poročilo iz Notranjosti Azijskih Iger na srečo, sveže ureditev je zaradi glej Las Vegas Sands Corporation, ki je še naprej zagotavljajo njegovih podrejenih pri trženju storitve, usmerjene na mednarodni premije in VIP igralce do konca leta 2023 kakšna je verjetnost. Vir podrobno, da je triletno podaljšanje poleg tega bo pokrov upravljavski, leasing in oglaševanje, objekti za Hong Kong-tržni subjekt 850-močna zbirka trgovina na drobno nakupovanje prizorišča, vključno s tistimi v okviru svojih Pesek Macao, Beneški Macao, Plaza Macao, Pariški, Macao in Pesek Cotai Centralne razvoj da bo celotno hišo v poker. Nadomestilo nadzor: Las Vegas Sands Corporation, ki ima okoli 70% delnic v Pesek Kitajska Omejena, medtem ko je pogodba razširitev je tudi menda skp pripadajoči letni znesek, ki ga prejme od svoje affiliate za naslednje leto na $10,2 milijona, preden je ta meja se dvigne na $11,2 milijona in $12.2 milijona eur za leto 2022 in 2023 oz kakšna je verjetnost. Punter pluse: Pesek Kitajska Omejena, poleg tega ima v lasti Cotai Expo in Cotai Arena objektov v Macau poleg bližini 1,200-sedež Pariški Theatre, luksuz 1,800-sedež Beneško Gledališče in pod-gradbeni Peski Cotai Gledališče tri vrste.

Podjetje bo zdaj domnevno poleg tega lahko še naprej zagotavljajo premium igralci in člani Pesek Nagrade Klub sheme, ki imajo dostop do različnih posebne company-wide spodbud in promocije ki se v poker. Menda preberite izjavo iz Sands China Omejeno.. kakšna je verjetnost.
"skupne storitve sporazuma, ki ureja odnose v skupini in Las Vegas Sands Corporation, ki je v zvezi z zagotavljanjem skupne storitve, med skupino in Las Vegas Sands Corporation da bo naravno "craps". Razlog za in koristi, ki vstopajo v podaljšanje sporazuma je, da se podaljšuje obdobje za skupne storitve sporazuma za obdobje treh let, ki se konča na dan 31 kakšna je verjetnost.

December, 2023, in je v skladu z rastjo podjetja ločene poslovne enote." da bo kraljeva lestvica v poker.