Het režo op režo muiderslot

het režo loevestein v 1570

Online stavnica, ki je Betsafe je napovedal podpis tri leta sponzorstvo se ukvarjajo z Aviva Rugby Premier league strani Saraceni FC, dogovor, ki bo glejte Betsafe postali klubi uradni stave partner het režo op režo muiderslot. V okviru sponzorstva posel, Betsafe blagovne znamke se bo pojavil na Evropski Prvaki Saraceni doma in proč srajce od začetka 2017/18 sezone, featuring vidno na klube kot 10.000 sedeži Allianz Park stadium het režo loevestein v 1570.

Posel predstavlja prvič, da Betsson Skupine ali katerakoli izmed njenih odvisnih družb so sponzorirane rugby klub. Podjetja, blagovne znamke, prav tako bodo predstavljeni na prihajajočem London dvojna glava na Twickenham v septembru, ki označuje običajni odpiranje rugby sezone. Betsafe je roster športne partnerjev vključuje Manchester City, Tony Bellew, Kletke, Bojevniki in ustanovni Star Šestice nogometni turnir za legende. V izjavi, ki napoveduje sponzorsko ponudbo, Nicola Fitton, Generalni Direktor na Betsafe, je dejal: "veseli Smo, da sporočamo našo novo partnerstvo s Saraceni danes. Saraceni je klub, ki je določen s strokovnostjo, željo in izjemno učinkovitost in to so vrednote, ki jih izražajo vsak dan na Betsafe het režo op de deur vertaling engels.

Trdno smo prepričani, da strast vedno premaga kvote, in ni strasti, kot da je Saraceni fan ali igralec. Veseli nas, da se del Saraceni družino in veselimo se, da podpira klub gredo naprej." Saraceni Izvršni Heath Harvey in dodal: "veseli Smo, da dobrodošli Betsafe kot sponzor kluba pallace poker mogi das cruzes. So podjetje z dokazanimi evidenco povezuje vrhunske športne ekipe v veliki BRITANIJI in veselimo se, da je dolgo in uspešno partnerstvo. Prepričani smo, da smo se povezali s podjetjem, ki so zelo ambiciozni in imajo pogon in strast za inovacije vrednosti, da bomo lahko močno ponavlja na Saraceni." paladij palace resort spa & casino.