Kaj pomeni beseda režo

pomen v angleškem jeziku

Amaya je že odobreno NYX pravico-na-prvi-ponudba za pridobitev B2B poslovnih hkrati s Amaya je prodaja Ongame Network Ltd.za NYX novembra 2014 (glej prejšnji InfoPowa poročila). Bryan Bailey je bil tek Casinomeister od svoje ustanovitve v juniju 1998 kaj pomeni beseda režo. Napoveduje se ukvarjajo, NYX, je pokazala, da je bil tudi imenovan kot prednostni dobavitelj za Amaya kot del sporazuma pomen v angleškem jeziku. On je bil vedno zagovornik pravičnosti in razlog, ki je znan kot nemško pivo, dober Viski, in [email protected] kaj tesen agresivno pomeni v poker.

Transakcija se predvideva, da zaprete pred koncem tretjega četrtletja leta 2015, in je predmet financiranja in drugih zapiranje pogoji kaj so pritrditev reže modern warfare. Prednostna licenčna pogodba bo potekal v šestih letih, ki zagotavlja Amaya, ki imajo dostop do kombinaciji knjižnica NYX vsebino in novo pridobljenih Chartwell in Cryptologic vsebine kaj so slabe poker roke. NYX pravi, njene pridobitve vključuje okoli 300 igre, in to je tudi integrirana na oddaljenem igralni strežnik število vrhunskih naslovov od vodilnih svetovnih proizvajalcev. V Meister je udeležilo skoraj 100 konferencah v zadnjih 20 letih in je ali bila zvočnik ali plošča moderator vsaj 60 dogodkov ki je.

"Ta posel je v skladu z našim navedeno strategijo bo naš non - core B2B sredstev, medtem ko še vedno daje nam možnost, da ponudba priljubljenih iger in novih in inovativnih naslovov redno iz Chartwell, CryptoLogic, in zdaj NYX."Amaya je pred kratkim napovedal je namenjen spin off svoj Diamant Igra hčerinska Podjetja skozi začetno javno ponudbo novonastale Innova Gaming Group kaj so slabe bije v poker.